Shkolla:

Si të merrni një fëmijë në shkollë pa harruar asgjë

0
1533

Me qasjen e 1 Shtatorit, shumë prindër kanë filluar të shqetësohen për çështjen e përgatitjes për shkollën. Ky koncept përfshin: blerjen e veshjeve dhe kepuceve, duke përfshirë veshje sportive, si dhe një shpinës dhe

Si të përgatisni një fëmijë për shkollën?

0
1814

Vera para klasës së parë gjithmonë kalon shumë shpejt. Prindërit po mendojnë se si të kenë kohë për të blerë, për të porositur ose për të qepur gjithçka, dhe fëmijët thjesht parashikojnë fillimin e një faze të re të jetës. Nëse jo

Si ta mësojmë një fëmijë të shkojë në shkollë vetëm?

0
1915

Fëmijët gradualisht rriten, bëhen më të pavarur. Prindërit janë të lumtur që së shpejti do të jenë në gjendje të shkojnë në shkollë ose të blejnë vetë. Por si ta përgatisni fëmijën për hapin e parë të përgjegjshëm? Prodhimi i testit edhe

Jeta e shkollës fillestare 5

0
1614

Ne të gjithë studiuam, studiojmë dhe do të studiojmë në shkollë. Vitet më të mira që ju mund të kaloni në mënyrën më cool. Sidoqoftë, si të jesh kur nga natyra jote nuk je aspak vjedhës, por

Yandeks.Metrika