Advertising:

Grumbullimi i mbeturinave në Kiev në një nivel të kualifikuar të lartë

0
122

Вывоз хлама требует определенных навыков, а иногда и использования профессионального оборудования. Неаккуратность и безответственность работников – могут стать причиной повреждения интерьера и, как следствие, привести к дополнительным финансовым тратам и

Pirja e birrës në masë në Volgograd

0
854

Banorët e Volgogradit, si rajonet e tjera ruse, pëlqejnë të pijnë një gotë pije shkumëzuese herë pas here. Tregtia e birrës në këtë qytet të madh, që ndodhet në një klimë të nxehtë, është shumë fitimprurëse. Blerja e birrës së birrës

Transporti i mallrave në Kiev nga kompania Maxfort

0
704

Bleu një banjë ose frigorifer, por nuk di si të shkoj në shtëpi? U kërkohet urgjentisht zhvendosja e zyrës? Jo duart e mjaftueshme? Çështja e lëvizjes në shtëpi nuk zgjidhet? Pastaj, natyrisht, duhet t'i kushtoni vëmendje shërbimeve.

Katër arsye për të kontaktuar IMF-në nëpërmjet internetit

0
770

Kreditimi në internet po bëhet gjithnjë e më tërheqës për publikun. Kjo është për shkak se kompanitë mikrofinanciare po përpunojnë me kujdes programet e tyre të financimit, duke u përpjekur të mbulojnë të gjitha shtresat shoqërore dhe interesat e qytetarëve. Rekomandoni të lëvizni

Shporta me tela - oferta më e mirë në treg, garanci cilësore

0
766

Shporta metalike me tela ju lejojnë të vendosni produktet në forma dhe madhësi të ndryshme. Produktet janë përdorur në mënyrë aktive në qendra tregtare, dyqane, supermarkete, pasi ato lejojnë që në mënyrë efektive të paraqesin produktet dhe gjërat, duke siguruar kështu

Blej pikëpamjet në Youtube - më e lehtë se sa duket!

0
435

Duke mashtruar shikime në YouTube kërkon një qasje të integruar dhe një kuptim holistik të punës së video hosting. Nëse përdorni shërbime falas, duke mashtruar nëpër bots proxy ose duke ndërmarrë veprime të tjera të dyshimta, mund të humbni shumë kohë

Si të krijoni një faqe interneti në Voronezh

0
394

Çdo kompani e re ose sipërmarrës individual mendon për krijimin e përfaqësimit në botën virtuale. Faqen zyrtare të internetit shërben si një kartë biznesi dhe paraqitjen e karakteristikave të tij, llojin e aktivitetit. Prandaj është shumë e rëndësishme të mos e lëmë atë.

Fshati vilë "Romanov dachas" - oferta më e mirë në treg

0
433

Sot, fshatrat vilë janë duke fituar kërkesa në rritje. Kjo nuk është për t'u habitur, sepse prania e pasurive të patundshme periferike është një ëndërr e dashur për çdo familje në Rusi. Nga ana tjetër, të urdhërojë një vilë verore është shumë

Kriza e Burberry: 10% e dyqaneve të markave afër

0
547

Ndërsa Angelina Morozova, kreu i agregatit online të LePodium, tha se Burberry Management (https://lepodium.ru/brand/burberry) vendosi të mbyllë dhjetë për qind të dyqaneve të zinxhirit. Është planifikuar të mbyllet dyqanet 38. Procesi filloi me Spanjën dhe Brazilin, ku ata eliminuan

Largimi i mbeturinave nga vendet e ndërtimit

0
610

Bota moderne nuk qëndron ende. Qytetet vazhdimisht po zgjerohen, dhe jo vetëm në gjerësi, por më lart. Çdo vit në qytetet e vendit tonë shfaqen dhjetëra apo qindra qindra.

Heqja e mbeturinave ndërtimore

0
1069

Shpesh ka nevojë të urdhërosh një shërbim për deponimin e mbeturinave, pasi shumë mbeturina nuk mund të hedhen thjesht në kontejnerin më të afërt ose të transportohen në mënyrë të pavarur deri në një pikë ku mund ta heqësh atë, sepse

Si të marrësh me qira një apartament me tre dhoma

0
1000

Ata që janë përballur me dorëzimin e një apartamenti me tre dhoma, janë të vetëdijshëm se si mund të jetë, pavarësisht nga periudha e qirasë. Në një hapësirë ​​të tillë jetese për të gjetur një banor nuk është aq e lehtë, por e mundur. Kush do të jetë

Faqe: 123
Yandeks.Metrika